Seminars

Programul nostru de seminare – Toată viaţa înveţi

Cunoştinţele în materia echilibratului şi tehnicii de diagnoză sunt puţin răspândite în practică. Nu înveţi subiectul la şcoală, rareori la facultate, poate îţi însuşeşti cunoştinţele de la un coleg sau prin metoda autodidactă. Totuşi, aceasta nu constituie o bază solidă pentru practică. Lacuna o umple programul nostru de seminare care abordează toate aspectele tehnicii echilibratului, de la teoria echilibrării până la aplicaţia practică în întreprindere. Programul este destinat pentru folosirea pe scară largă, dar merge şi până la soluţionarea unor probleme foarte speciale.

De la un profesionist la alt profesionist – întotdeauna un sfat bun
Conducătorii noştri de seminare sunt "experţi în echilibrat" cu know-how acumulat în timp. Ei au achiziţionat o experienţă bogată în practica echilibratului, pe care v-o transmit acum mai departe dvs. Pentru teme speciale din tehnica de echilibrare şi de diagnoză se apelează adiţional la specialişti de la Schenck RoTec, care vă mijlocesc cunoştinţe şi vă dau toate explicaţiile necesare - inclusiv pentru ceea ce vă frământă personal.

Programul pentru specialişti
La Darmstadt se ţin seminare legate şi de multe alte teme, puteţi să vă înscrieţi contra cost prin intermediul nostru sau direct în Darmstadt. Desigur că vă sfătuim şi la telefon asupra posibilităţilor de instructaj. Oferim cursuri individuale la sediul dvs., lângă maşina dvs. de echilibrat, alternativ seminare speciale la Darmstadt.